Weeral goede voornemens?

IMG_9508 2

Hoewel we het liever over plannen hebben. Voornemens zijn zo… tja, onzeker. Wat zijn uw goede plannen voor 2016?

Mag ik u een voorstel doen? Komt u eens bij ons langs voor een gratis proefweek. Feit dat u deze tekst leest wil zeggen dat u interesse heeft in zelfverdediging, wat is er nodig om u over de streep te trekken? Wat houdt u tegen?

Uit gesprekken met mensen die wel tot bij ons zijn geraakt weten we dat de angst voor “het publiek” vaak een reden is om te twijfelen. Ik kan u meteen geruststellen, straatkrapuul en ander gespuis is bij ons niet welkom. Ook mensen met bewijsdrang, de aanstellers en macho’s kunnen beter thuis blijven. Zelfverdediging is mijn job en ik wil die job nog lang en met plezier blijven doen. Enkel leuke mensen dus. Een andere reden die ik vaak als argument naar boven komt is de schrik voor een blauw oog of andere blessures. Ook daar kan ik u geruststellen, er is wel fysiek contact maar we trainen veilig. Tenslotte blijkt dat mensen soms twijfelen omdat ze filmpjes hebben gezien op YouTube en vrezen dat ze nooit dat niveau zullen halen. Wel, 1) die filmpjes op YouTube zijn choreografieën en daar doen wij niet aan mee. 2) Krav Maga is snel te leren, er zijn geen complexe bewegingen. Als je een filmpje ziet waarop iemand een schaarsprong maakt dan is dat geen Krav Maga.

Verder wil ik er ook de nadruk op leggen dat we alle aspecten van zelfverdediging behandelen: alles wat voor het gevecht komt en gericht is op het vermijden van een fysieke confrontatie, het gevecht zelf maar dan vanuit een survival mindset en alles wat na het gevecht komt. Tijdens de rustige lessen op maandag (20u15), dinsdag (10u) en vrijdag (20u) behandelen we vaak dat ganse traject in detail. Ideaal voor mensen die nog niet toe zijn aan contact.

Nog een duwtje nodig? Wel, boek dan die gratis proefweek. Gratis is echt gratis en vrijblijvend. Wat u leert tijdens die proefweek zal ongetwijfeld nuttig zijn. Klik hier en zet dat voornemen om in een plan!

En onze goede plannen?

  • Begin januari gaat Krav Maga Training aan de slag in Zelzate en Aartselaar. Trainers Gauthier en Timy werden opgeleid in Antwerpen.
  • Midden januari bouwen we onze openbaar vervoer simulator op de Berchemlei waardoor we, wanneer we er zin in hebben in een bus, tram, vliegtuig kunnen trainen. Meteen daarna beginnen we aan ons trainingshuis.
  • Nog in januari, op 30/1 om precies te zijn is er een initiatie Krav Maga zelfverdediging. 3 uur Krav Maga voor 15€.
  • In februari frissen we naar halfjaarlijkse gewoonte onze trainingszaal op zodat ze een beetje netjes op de foto staat voor…
  • De receptie voor KMSDF (KMT, EKMA, OpsFit, ECKMF) leden en hun gezin op 6 februari.
  • Vanaf midden februari is er bijna elk weekend een initiatie of interessante workshop.