fbpx

Zelfverdediging jongeren van 8 tot 16 jaar

De behandelde thema’s zijn specifiek van toepassing op de doelgroep. We hebben vooral aandacht voor de praktische kant van het verhaal. Het sleutelwoord is ‘weerbaarheid’. Mentaal, verbaal en fysiek.

We leggen de nadruk op het vermijden van een gevecht, de-escalatie. We leren kinderen vooral hoe ze NIET moeten vechten.  We leren hen aandachtig te zijn voor gevaar, we leren hen hoe ze moeten ontsnappen uit een gevaarlijke situatie, bij wie ze terecht kunnen…

De aangeleerde “gevechts”technieken dienen als brandblusapparaat. Voor als het echt fout gaat. Die technieken worden dan ook steeds juist gekaderd.

Lesgeefster

Nathalie Heylen studeerde sport en daarna psychologie in functie van haar voltijdse job als lesgeefster zelfverdediging. 

Planning

Als je op de knop ‘klik hier voor een kennismakingstraining’ klikt zie je meteen de mogelijkheden. 

Voorwaarden

Er kan enkel worden ingeschreven na een (gratis) proeftraining. Jongeren kunnen maximum 1 gratis proefles volgen. We behouden ons het recht voor om inschrijvingen te weigeren zonder opgave van reden. De leeftijdsgrenzen zijn niet absoluut. Enkel de verantwoordelijke trainer beslist.

In tegenstelling tot bij de groepslessen voor volwassenen waar we geen toeschouwers toelaten kunnen de lessen voor kinderen wel door één volwassen begeleider (niet de ganse familie of vrienden) worden bijgewoond. De begeleider neemt plaats in de cafetaria.

OPGELET: onaangekondigd binnenspringen heeft geen zin, voor en na de training hebben meestal geen tijd. We laten ook geen toeschouwers toe.

Tiago is 8 en volgt nu meer dan een jaar Krav Maga, hij is een stuk zelfverzekerder geworden, bewuster van bepaalde dingen en situaties. Zeer leuke club met professionele begeleiding
Aanbeveling Krav Maga Antwerpen
Clo Sharff
Mama van Tiago
Na lang zoeken eindelijk de ideale zelfverdediging club gevonden voor de kids. Zowel praktijk als theorie (op leeftijd uitgelegd) van top niveau door fantastische lesgevers. Na 8 maanden al enorme evolutie zichtbaar (techniek, conditie, denkwijze, ...)
Aanbeveling Krav Maga Antwerpen
Sandra Urban
Mama
%d bloggers liken dit: