fbpx

Zelfverdediging op uw school

Een initiatie zelfverdediging, een incentive of specifieke cursus voor uw leerlingen lager of hoger onderwijs? Bij de EKMA beschikken we over de mensen en de infrastructuur om ervoor te zorgen dat uw event professioneel verloopt.

Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 28.

We beschikken over een ruime trainingszaal, een openbaar vervoer simulator (nagebouwde bus), een stresshouse (met garage en auto), 2 kleedkamers en een cafetaria met 32 zitplaatsen. De cafetaria is uitgerust met een scherm. 

Het event kan uiteraard ook bij u op school worden georganiseerd.

Wat zijn de mogelijkheden?

Initiatie zelfverdediging – 3 uur

Workshop diverse thema’s – 3 tot 5 uur

Cursusreeks – 1,5 tot 3 uur per sessie

Event op maat – 3 tot … uur

Opleiding coach zelfverdediging voor leerkrachten

Inhoud

Van detectie van dadergedrag, de-escalatie tot omgaan met pesters. U kunt zelf één of meerdere thema’s bepalen. De inhoud kan zowel theoretisch als praktisch zijn. De intensiteit kan van heel rustig tot zeer heftig. Het spreekt voor zich dat de inhoud is aangepast aan de leeftijd.

Kosten

De kost is afhankelijk van het aantal trainers/instructeurs (maximum 16 deelnemers per trainer) en het thema. Basisprijs 135€ per trainer (max 20 leerlingen in aanwezigheid van leerkracht, zonder aanwezigheid van leerkracht max 14 leerlingen) per ondeelbaar uur exclusief BTW en verplaatsingskosten.

%d bloggers liken dit: