Kids kerst bootcamp 2015

Afgelopen weekend was er het tweede kerst bootcamp voor de kids bij de EKMA. Het thema op zaterdag: samenwerken. Na de gewone training op zaterdag kregen ze een resem moeilijke maar leuke opdrachten die ze samen moesten afwerken. Ze leerden dat je niet in alles de beste kan zijn en dat je door samen te werken toch zaken kan verwezenlijken die je alleen niet gedaan zou krijgen. Na de opdrachten: een frietfestijn met daarna een nachtspel en als afsluiter een heuse Party met DJ Timy. Tussendoor kreeg Liesl als eerste een Kids monitor T-Shirt uitgereikt. Een kids monitor is een +14 jarige met een level 1 die verantwoordelijkheid kan nemen en op een positieve manier kan omgaan met de jongsten uit de groep.

Zondag na het ontbijt werden ze terug op de proef gesteld in kleinere teams tot ze om 13u werden afgehaald door de ouders.