fbpx

BEDRIJFSTRAININGEN EN WORKSHOPS

Een initiatie zelfverdediging, een incentive of specifieke cursus zelfbescherming, zelfverdediging voor uw medewerkers? Bij de EKMA beschikken we over de mensen en de infrastructuur om ervoor te zorgen dat uw event professioneel verloopt.

Het maximum aantal deelnemers  bij actieve cursussen is beperkt tot 40. Voor theoretische cursussen kunnen we tot 60 deelnemers zetten.

We beschikken over 2 trainingszalen: een zaal van 250m² en simulatieruimte met een openbaar vervoer simulator, een stresshouse (dancing / living / slaapkamer / garage met auto).

We hebben 2 kleedkamers.

Verder hebben we een cafetaria met 32 zitplaatsen. We verkopen geen dranken (tenzij via onze vaste cateraars), u kunt ook gewoon uw eigen dranken meebrengen. Tijdens events voorzien we gratis koffie, thee en water. 

Onze voorkeur gaat uit naar onze locatie, de initiatie en de meeste workshops kunnen echter ook op verplaatsing.

Wat zijn de mogelijkheden?

– Initiatie Krav Maga zelfverdediging – 3 tot 8 uur

– Cursus detectie van dadergedrag – 4 tot 6 uur

– Omgaan met agressie in de zorg – 4 tot 8 uur

– Workshop omgaan met moeilijke klanten – 4 tot 6 uur

– Workshop omgaan met een gewapende aanvaller – 5 tot 8 uur

– Overvaltraining – 5 tot 8 uur

– Cursus veilig naar hotzones – 6 tot 8 uur

– Specifieke cursussen voor beveiligingsmedewerkers

– Cursusreeks – 1,5 tot 3 uur per sessie

– Event op maat – 3 tot … uur

Inhoud

Van detectie van dadergedrag, de-escalatie tot omgaan met een overval. U kunt zelf één of meerdere thema’s bepalen. De inhoud kan zowel theoretisch als praktisch zijn. De intensiteit kan van heel rustig tot zeer heftig.

De cursussen, workshops, trainingen zijn altijd op maat. Aan de hand van een aantal gerichte vragen bepalen we een inhoud met timings en leerdoelen. 

En teambuilding?

Dat kan ook. Vooral omdat we in ons standaard aanbod al een aantal zaken hebben die perfect geschikt zijn voor teambuilding activiteiten. 

Kosten

De kost is afhankelijk van het aantal trainers/instructeurs (maximum 14 deelnemers per trainer) en het thema. We werken enkel met voorafbetaling.

 

"De mensen waren zeer tevreden over de cursus! Er wordt nog vol lof over gesproken tegen de collega’s die er niet bij waren."
D.
Teamverantwoordelijke Security
%d bloggers liken dit: