Locatie

De European Krav Maga Academy beschikt over een eigen goed uitgerust trainingscentrum gelegen aan de Berchemlei 103, Borgerhout.

Het trainingcentrum is vlot bereikbaar met de wagen, er is altijd voldoende parkeerplaats. En mocht het toch wat vol staan; we bevinden ons op een minuutje stappen van de parking van de AD Delhaize.

Vlakbij bevindt zich ook de halte van bussen 20 en 33.

De EKMA is gevestigd in een magazijncomplex. U wandelt voorbij de poorten, aan de spiegel gaat u de trap op.

Infrastructuur

We beschikken over:

– een ruime en goed verluchte en verlichte trainingszaal.

boven
Cafetaria / leslokaal boven

Opsfit
Trainingszaal / Fitness ruimte gelijkvloers

– een praktijksimulatieruimte (veilig ingericht appartement met inkom, toilet, open keuken, woonkamer, slaapkamer) van ca. 100m².

stresshouse
Appartement voor praktijksimulaties

– een nagebouwde autobus voor praktijksimulaties.

– een cafetaria / leslokaal met 32 zitplaatsen.

– 2 kleedruimtes

Het sanitair bevindt zich op het gelijkvloers.

Alle ruimtes (behalve de kleedruimtes) zijn uitgerust met camera’s. Er is een scherm voorzien in de cafetaria en in de praktijksimulatieruimte zodat kijkers de simulaties, lessen of trainingen niet storen.

Wie met de fiets komt kan deze binnen in de fietsenrekken plaatsen. Er is ook plaats voorzien voor 2 moto’s. Auto’s mogen niet binnen worden geparkeerd. Er is voldoende parkeerplaats op de Berchemlei.

Andere troeven

Gezien we om de hoek over een schitterend park beschikken kunnen we tijdens de zomermaanden gemakkelijk buiten trainen en voor scenariotrainingen kunnen we beschikken over de gang van het magazijncomplex waardoor we onze trainingsruimte met meer dan 500m² kunnen uitbreiden.

Het grootste voordeel is echter dat het onze eigen stek is! Dat zorgt ervoor dat we door spreiding onze zaalbezetting laag kunnen houden. Zodra de bezetting te hoog is kunnen we extra lesmomenten inlassen wanneer we willen. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht…

We verhuren onze locatie niet aan derden.