fbpx

Krav Maga examens

Bij de European Krav Maga Academy hebben we een logisch systeem om competenties te meten.

De levels

Level 1: Na ongeveer 40 trainingen / lessen kun je meedoen aan het eerste examen. Het krijgen van een uitnodiging voor dit examen hangt af van je prestaties tijdens de trainingen / lessen. Die inzet telt voor de helft van de totaal te behalen punten. Tijdens het Level 1 examen moet je alle basistechnieken kunnen uitvoeren én je moet de principes en concepten kennen. De deelname aan een Level 1 examen kost 55€ en kan worden afgenomen 2 gecertificeerde EKMA trainers.

Level 2: Nog eens 40 trainingen of lessen later mag je op uitnodiging een tweede examen doen. Je laat daarin zien dat je ook de ontwapeningen onder de knie hebt en dat je een gevecht kunt aangaan. Tijdens dat examen moet je ook een afwerking kunnen tonen na elke techniek. Je hebt hierbij de keuze uit: neutralisatie, controle (fixeren) of arrestatie.  De deelname aan een Level 2 examen kost 75€ Dit examen gaat enkel door op de hoofdzetel te Antwerpen.

Level 3: Dan nog eens 100 trainingen later doe je een examen voor het hoogste niveau. Het level 3 examen duurt maar liefst 40 uur! Tijdens dit examen testen we je stressbestendigheid, doorzettingsvermogen en inzicht. De deelname aan een Level 3 examen kost 250€ Dit examen gaat enkel door op de hoofdzetel te Antwerpen.

%d bloggers liken dit: