Privéles

Wat moet je verstaan onder privélessen?

Er is de misvatting dat privélessen altijd één-op-één zijn, in principe kan je een les boeken voor meerdere deelnemers met een specifiek programma (in overleg). Het maximaal aantal deelnemers is beperkt tot 4 per instructeur omdat anders het voordeel van de privé aanpak wegvalt. Zodra er meer dan 4 deelnemers zijn spreken we van een workshop, seminar of bootcamp.

Het les(sen)programma wordt na een intake gesprek op maat samengesteld. Daarbij houden we rekening met uw achtergrond, fysieke capaciteit, noden en beschikbare tijd.

In principe is de basis van Krav Maga te leren op minder dan 10 lesuren maar omdat we verantwoord willen trainen en letsel willen vermijden beginnen we de les telkens met een cardiovasculaire stimulatie en een opwarming die minstens 10 minuten in beslag neemt. Daardoor komen we voor een totaaloverzicht aan 12 uur. We hebben er echter geen bezwaar tegen dat u die reeks (cardiovasculaire stimulatie, een stretching en een opwarming) vanaf de tweede les op eigen initiatief afwerkt, we hebben daarvoor zelfs een schema met achtergrondinformatie op papier staan.

Mogelijkheden:

Privéles / seminar / workshop / bootcamp

 • Geweldbeheersing / deëescalatie (ideaal voor busbestuurders, onderwijzend personeel…)
 • Basis Krav Maga
 • Arrestatietechnieken (strikt enkel politiepersoneel, niet conform geldende procedures!)
 • Fighting in Confined Spaces (gevecht in kleine ruimtes – auto, lift, toilet, gang)
 • Anti Home Invasion (homejacking)
 • Anti carjacking
 • Anti overval
 • Active Shooter Response Training
 • Anti rape (W!N Women’s Self Defence)
 • Ontwapening (mes, (hand)vuurwapens, stok)
 • Family Bodyguard
 • Bodyguarding gevechtstechnieken
 • Close Quarter Fighting, Military Close Combat
 • Op maat praktijksimulaties

Intensiteit

Als u een privéles, bootcamp, workshop boekt, bepaalt u de intensiteit. Het is echter logisch dat bepaalde zaken enkel fysiek intensief moeten zijn, een op militaire training gebaseerd bootcamp bijvoorbeeld.

Andere zaken zoals een Active Shooter Response Training of cursus kan perfect theoretisch zijn.

Wat kost het (privéles)?

De basisprijs voor privéles is 135 Euro per uur inclusief  BTW. Exclusief verplaatsingskosten en eventuele materialen. Toeslag per extra deelnemer: 25 Euro per uur inclusief BTW. Die prijs zakt naarmate er meer uren worden geboekt.

Intakegesprek van 1 uur: 75 Euro.

Pakketten:

10u: 125 Euro per uur inclusief BTW.

20u: 115 Euro per uur inclusief BTW.

Vanaf 30u: 105 Euro per uur inclusief BTW

De trainingen gaan door op de Berchemlei te 2140 Antwerpen. Integraal vooraf te betalen en datums vooraf af te spreken. Minimum tijdsduur per sessie 1 uur. Opgelet, het aantal mogelijkheden is momenteel bijzonder beperkt.

Locatie

We beschikken over een vaste locatie in Antwerpen, Borgerhout. Het gebruik van het trainingscentrum op de Berchemlei is in de prijs inbegrepen.

Het huren van een locatie buiten de Berchemlei is de verantwoordelijkheid van de deelnemer(s). Voor sommige programma’s volstaat een ruime woonkamer en gezien we ons niet laten tegenhouden door een beetje regen hebben we zelfs geen bezwaar tegen buitentrainingen.

Seminar / workshop op uw locatie of bedrijfstraining?

Indien gewenst komen we naar uw bedrijf, school of club voor een seminar of workshop. We kunnen uiteraard ook een workshop geven in onze trainingsruimte (tot 40 personen). De prijs hiervan is afhankelijk van de duur en van het programma. Klik hier voor meer info.

Opgelet

De minimum te boeken tijdseenheid is 1 uur voor privélessen en 3 uur voor seminars of workshops.

Niet komen opdagen = geld kwijt. We voorzien geen terugbetalingen!

Enkel voorafbetaling voor zowel privélessen, workshops, bootcamps…! Nadat alle afspraken zijn gemaakt krijgt u een verzoek tot betaling. We verzoeken de betaling uit te voeren binnen de 5 werkdagen, langer dan dat kunnen we uw optie niet houden. U ontvangt uw factuur per mail (of voor de eerste les) na betaling van het saldo.