Proefles

Ben je er klaar voor? Samen met andere leuke mensen werk je aan je eigen veiligheid en de veiligheid van je geliefden. Je wordt zelfverzekerd, fitter… beter.

Geef hieronder je gegevens in en je kan zomaar gratis en vrijblijvend een proefles Krav Maga zelfverdediging volgen op de Berchemlei 103, 2140 Antwerpen (Grens Deurne, Berchem, Borgerhout nabij ZNA Erasmus).

We trainen 7 op 7, je komt wanneer het jou best past! Kijk wel even onze planning na. Als je een 15tal minuten voor aanvang van een training komt dan kunnen we nog even kennis maken.

We hebben een aanbod voor meisjes en jongens vanaf 7 jaar (in 3 leeftijdsgroepen), mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en er is een Girls Only moment voor vrouwen vanaf 16 jaar.

Aanvragen van 3 gratis proeftrainingen of lessen:

Gegevens ingevuld? Je bent welkom. Je krijgt nog een mailtje en sms ter bevestiging. We horen regelmatig dat onze mails in de spam terecht komen, hou die map misschien even in de gaten.

We bieden totaal 3 gratis en vrijblijvende trainingen/lessen realistische zelfverdediging.

Krav Maga training of les: maximum 2 gratis sessies

Girls Only: maximum 1 gratis proefles

Assertiviteitstraining: maximum 1 gratis proefles

OpsFit: maximum 1 gratis proefles

Zelfverdediging kinderen/jongeren: maximum 2 gratis proeflessen

Je kunt dus 2 Krav Maga sessies volgen  + 1 Girls Only (OpsFit / assertiviteitstraining) U mag ook kiezen voor 1 Krav Maga sessie, 1 OpsFit en 1 assertiviteitstraining.

Je kunt de sessies verspreiden over maximum 20 dagen. Klik hier om de planning te bekijken

OPGELET: onaangekondigd binnen springen heeft geen zin, voor en na de training hebben meestal geen tijd omdat we dan graag even met de nieuwe mensen praten. Als je langskomt zonder bovenstaande gegevens door te sturen loop je ook het risico dat je niet kunt meedoen. We laten ook geen toeschouwers toe zodat iedereen in alle rust en zonder zich bekeken te voelen kan trainen.

Deelnemen aan de gratis proeftraining of les

Je komt 15 minuten voor aanvang, maakt kennis met de andere deelnemers. Je bent gekleed in een T-Shirt, losse, sportieve broek en indoor schoenen of schoenen met propere zool. Je kan je ook omkleden in onze kleedkamer. Je kan zich best voorzien van een flesje water, handdoek en reserve T-Shirt. Je draagt geen juwelen of uurwerk. Piercings en stretchers die niet verwijderd kunnen worden en lange nagels worden afgeplakt om blessures te vermijden, we hebben daarvoor speciale tape in huis.

Indien je beschikt over kruisbescherming, bitje of (zachte) elleboogbescherming dan mag je die meebrengen. Indien je zelf geen bescherming hebt dan stellen we je graag een set ter beschikking. Om hygiënische redenen kunnen we geen bitjes uitlenen.

Na uw eerste gratis proeftraining of les

De de eerste sessie krijg je de tijd om vragen te stellen. We geven je een blad mee met alle belangrijke info en het rekeningnummer.

Na je laatste gratis proeftraining of les

Na je gratis proeftrainingen, na de goedkeuring tot inschrijven en als je beslist in te schrijven kan je het saldo van de gekozen formule en de toebehoren die je wenst te ontvangen overschrijven op onze rekening.

Je eerste (betaalde) training of les

Voor aanvang van je eerste training of les krijg je een trainingskaart, bestelde T-Shirt(s) en eventuele toebehoren. Vanaf dan ben je officieel leerling van de EKMA. Vanaf dan krijg je ook toegang tot de besloten Facebook groep waarin we regelmatig interessante info en foto’s plaatsen.

Veelgestelde vragen

Het nut van de proeftrainingen of lessen

-Je krijgt een beeld van de groep, je leert de mensen kennen waarmee je mogelijks een hele tijd gaat trainen.

-Je leert je instructeurs en trainers kennen

-We leren jou kennen

Omdat je een tijdje kan meedraaien weet je ook meteen hoe het eraan toe gaat bij de European Krav Maga Academy.

Onze voornaamste zorg is de groep. We willen vooruitgang maken, we willen veilig kunnen trainen, we willen dat samen met andere leuke mensen doen.

Kata’s?

Doen we niet…

Is Krav Maga echt voor iedereen?

Neen, er zijn mensen die ik echt niet in m’n zaal wil. Maar dat had je al door. Iemand die zich wil bewijzen moet aan competitiesport doen. Verder kan bijna iedereen bij ons terecht, zwart, bruin, geel, oranje, rood met groene stippen, groot, klein, dik, mager, fysiek geschikt, zelfs fysiek minder geschikt.

Hoeveel lessen moet ik meedoen als ik ben ingeschreven?

We leggen geen verplichtingen op. Je komt wanneer het je past, je hoeft zich niet te verantwoorden als je eens een weekje niet kan komen.

Hoe zit het met blessures?

Goed, dank. Een blessure valt nooit uit te sluiten, zelfs niet bij het aannaaien van een knoop. We trainen verantwoord. Op totaal 1868 sessies (inclusief privélessen) telden we in 2015 amper 12 incidenten in 2016 waren het er 9. We noteren incidenten zelfs al er een vermoeden bestaat dat er een kwetsuur zou kunnen volgen.

Discipline

Wel, daar heb je meteen het grootste voordeel van een goede selectie. Gezien we met een hoop verstandige mensen zitten zijn een pak regeltjes overbodig. Groeten eer we de mat opkomen doen we niet, we zijn gewoon beleefd tegen elkaar.