Instructeurs

Luc Van Laere, hoofdinstructeur / docent, Krav Maga Expert 5 en Advanced Specialised Instructor in 1987 gecertificeerd door Yaacov Giladi ECKMF, de Europese Commando Krav Maga Federatie. Oprichter van de European Krav Maga Academy. Close protection instructeur bij FIKSDA. Mede auteur van het handboek ‘zelfverdediging voor de zorgsector’. Geeft groeps- en privélessen, seminaries en cursussen en andere toepassingen mbt Krav Maga zoals Anti Home- & Carjacking, arrestatie… Luc Van Laere is full time Krav Maga instructeur.

Nathalie Heylen, Krav Maga trainer, adviseur inzake zelfverdediging voor kinderen. Studeerde sport en daarna toegepaste psychologie aan Thomas More. Nathalie geeft de lessen en trainingen aan 7 tot 18 jarigen en training aan volwassenen alsook de OpsFit training op maandag.

Michael Singer,Krav Maga trainer, OpsFit trainer, personal trainer. Michael is onze vaste OpsFit trainer op dinsdag en donderdag.

Freya Segers, Krav Maga trainer, geeft workshops en initiaties.

Timy Van Roy, Krav Maga trainer, geeft trainingen.

Arno Steyvers, Krav Maga trainer, geeft trainingen.

Carl Adams, Krav Maga trainer zelfverdediging voor de zorg, adviseur inzake zelfverdediging voor de zorgsector. Lector orthopedagogiek aan de Artesis – Plantijnhogeschool en mede auteur van het handboek ‘Zelfverdediging voor de zorgsector’.  Verder is Carl KMSDF staflid verantwoordelijk voor het begeleidingstraject didactiek binnen de federatie.  Carl geeft vooral seminars en workshops mbt agressie- en geweldbeheersing in de zorg.