Brasschaat here we come…

Vanaf 2 september opent de European Krav Maga Academy een vestiging in Brasschaat.

Het openen van deze vestiging is een deeltje van het plan om de EKMA dichter bij haar leden te brengen. We zetten deze stap iets sneller dan voorzien omdat de verkeerssituatie in en om Antwerpen alsmaar dramatischer wordt.

Er werd gekozen voor het Sportcentrum Peerdsbos omwille van de gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Brasschaat centrum, Ekeren, Kapellen, Merksem en Schoten. Sportcentrum Peerdsbos heeft trouwens nog een paar troeven: voldoende parkeergelegenheid, schitterende locatie en de eventuele uitbreidingsmogelijkheden na de renovatie.

Peerdsbos 2

In de beginperiode bieden we een vast trainingsmoment op zaterdag van 11 tot 12u30. Het is echter niet uitgesloten dat we er later nog een moment bij plannen.

We hebben ervoor gekozen om de prijsstrategie van de hoofdvestiging door te trekken. Concreet: wie in Brasschaat inschrijft kan ook in Antwerpen trainen. Wie in Antwerpen traint kan ook in Brasschaat terecht.

Het is de bedoeling om in de komende maanden nog een aantal satellieten te openen. Alles zal echter afhangen van de beschikbaarheid van trainers en instructeurs. We sturen enkel ervaren trainers en instructeurs naar de vestigingen. In dit geval Arno. Arno geeft al geruime tijd de ochtendtrainingen op maandag en vrijdag in Antwerpen, hij zal de vaste trainer worden.

Zin in een gratis proeftraining in Brasschaat? Klik hier