Foto’s Huizingen 19/02/2012

Meer dan 70 aanwezigen, afwisselend schitterend en iets minder schitterend weer maar een sfeer van jewelste. Dat is in’t kort hoe we het event in Huizingen kunnen omschrijven.

Voor de EKMA-ers uit Antwerpen begon de dag met de TirAmisu van Swa. De prominente A slaat op op het vervangmiddel dat Swa gebruikte, Elexir d’Anvers.

EKMA’ers offerden hun zondag op om zich in het onbekende te gooien. Het weer kon alle kanten uit. En dat hebben we geweten, op een bepaald moment begon het zelfs te hagelen. Het kon de moedigen niet tegenhouden.

Er werd steile hellingen opgelopen, er werden technieken geoefend en er werd zelfs met boomstammen gesleept. Instructeurs René, Kevin en Patrick werden bijgestaan door Pascal en Jean-Marc die voor de gelegenheid de meute in goede banen moesten leiden.