En we geven er nog een lap op…

Volgens een recente peiling zijn er 3 redenen waarom u voor de European Krav Maga Academy kiest: de goede sfeer, de professionele aanpak en het ruim aanbod. Om de kwaliteit hoog te houden zijn een aantal mensen dagelijks full time bezig met Krav Maga en alles wat daarbij komt kijken. We zijn ook van mening dat het aanbod deel uitmaakt van die professionele aanpak. Meer aanbod staat gelijk aan kleinere groepen wat dan weer gelijkstaat aan een betere begeleiding.

Vanaf 23 september komen er een aantal lesmomenten bij. Op maandagochtend van 10 tot 11u30, op dinsdagochtend gaan we van 1 naar 2 uur les, dinsdagavond gaan we van anderhalf naar 2 uur les, op donderdagochtend ook weer van 1 naar 2 uur les en er komt een lesmoment bij op vrijdagochtend om 10u.

Vanaf  27 september vervangen we de avondles Krav Maga op vrijdag om 20u door een Tactical Armed Combat (TAC) les. In die les gaan we met stok- en mesachtige voorwerpen aan de slag. het is mogelijk om enkel voor de TAC lessen in te schrijven, we volgen hierbij dezelfde aanmeldingsprocedure als voor de Krav Maga lessen. We voorzien echter maar 1 TAC proefles.

Instap is altijd mogelijk, er zijn geen verplichte minimum deelnames

U traint wanneer het u past.

Interesse? Boek een gratis proefles op http://europeankravmagaacademy.be/proefles.html