fbpx

Shoot!

Met een repica voorzien van (IR) laser schiet je op electronische doelen die opgesteld staan in 1 of meerdere ruimtes. Er zijn verschillende scenario’s mogelijk. Omdat je Shoot! onder begeleiding van een ervaren schietinstructeur steek je er ook nog iets van op. 

Opgelet, hoewel we deftige replica’s gebruiken, is wat we doen niet te vergelijken metecht schieten. Je hebt geen realistische terugslag en het spreekt voor zich dat ook het geluid een stuk minder impressionant is. Toch is Shoot! fun, het is niet zomaar wat ‘plinken’. We hebben bewegende doelen, je beweegt én de instructeur zorgt voor leuke ‘games’. 

Opgelet2, je kan pas deelnemen aan een Shoot! sessie nadat je bent ingeschreven. Bij je eerste sessie krijg je een korte briefing en legt de instructeur je de regels uit. Na die uitleg, kan je een 15-tal minuten observeren, pas daarna kan je effectief deelnemen.

Shoot! is fun! 

Moet ik al iets kunnen?

Neen, je hoeft zelfs niet over een goede conditie te beschikken. Beetje doorzetten en binnen een aantal sessies ben je helemaal mee.

Een blauw oog?

Zo goed als onmogelijk, tenzij je tegen een deur loopt… er is geen direct onderling contact. Shoot is volkomen veilig. Er worden geen projectielen afgeschoten en de lasers zijn volkomen veilig.

Leer ik echt schieten?

Als je wil leren sportschieten, kan je beter naar een schietclub gaan, als je echt wil leren schieten, kan je naar het lger of de politie. Leren schieten is niet de bedoeling van Shoot!

Vanaf welke leeftijd?

Vanaf 16 jaar maar opgelet, we selecteren nogal streng. We weigeren af en toe jongeren die… te jong zijn en er een speeltuin van willen maken. 

Wat heb ik nog nodig?

Een flesje water, een handdoek en een goed humeur.

%d