fbpx

Tigress - mentale, verbale en fysieke weerbaarheid voor meisjes en vrouwen

Wij maken je weerbaar. Mentaal, verbaal én fysiek. Je krijgt de kracht om ‘neen’ te zeggen.
Je leert omgaan met toxische wezens, pesters, lastige én agressieve venten (en vrouwen).
We doen dit alles in een veilige omgeving én dus met respect voor elkaar. Je doet mee op je eigen tempo. Als je om welke reden dan ook een bepaalde oefening niet ziet zitten, dan moet je die niet meedoen. Dit sluit uiteraard niet uit dat Nathalie (de instructeur) je niet een beetje zal pushen.
 
Typisch lesverloop
– Functionele opwarming.
– Training van gevechtsbewegingen (slaan, trappen,…).
– Kort bespreken van een probleem zoals: wat doe je als iemand je op een donkere parking bij de pols grijpt?
– Oplossingen bekijken in de diverse stadia: hoe hadden we het kunnen voorkomen, wat hadden we kunnen doen mochten we hebben zien aankomen en wat moeten we doen eens hij/zij ons vast heeft?
– Oplossingen trainen met verschillende trainingspartners.
– Eventueel de oplossingen testen (indien je na verloop oplossingen wil testen op mannen, dan kan dat in andere trainingen).
– Cooldown

Je kan elke woensdag om 19u een Tigress volgen. Je kan die training aanvullen met Krav Fit (gevechtsbewegingen trainen zonder onderling contact), Krav Maga Essentials (daarbij train je wel met mannen) of elke andere gewenste training.
 
We krijgen vaak de vraag waarom er een afzonderlijke vrouwengroep is. Het antwoord is simpel: er zijn vrouwen die liever niet met mannen trainen. Dat kan zijn omdat ze een trauma hebben opgelopen of omdat ze het niet ‘vertrouwen’. Van dat laatste hoeven ze bij ons geen schrik te hebben. Mannen die zich niet gedragen, vliegen eruit. Zonder pardon. Op zich maakt het niet uit waarom je als vrouw liever niet met een man traint, het is je keuzeen wij respecteren die door Tigress aan te bieden.
%d bloggers liken dit: