Politie

Politiepersoneel dat op zoek is naar efficiënte zelfverdediging is bij de European Krav Maga Academy aan het juiste adres. Op de eerste plaats omdat Krav Maga u de kans zal geven om uw potentiële problemen snel(ler) op te lossen en ten tweede omdat u de zekerheid heeft dat we uw “klanten” deelname aan de lessen weigeren.

U zult merken dat u bij ons de kans krijgt om op de juiste manier te trainen. We hechten veel belang aan functionele training. Als politieman (of vrouw) zit u met een aantal beperkingen waarmee een gewone burger in principe geen rekening moet houden en daarom geven we u de optie om uw tegenstander te fixeren (en zelfs te boeien). Onze lessen bevatten altijd een rollenspel element en omdat we daarbij de realiteit zoveel als mogelijk wensten te benaderen hoeft u geen handtassenverkoper te spelen maar kunt u gewoon doen wat u tijdens de uitoefening van uw functie zou doen. Het is uiteraard nooit de bedoeling om u te vertellen hoe u uw job moet doen! We kijken dus alleen naar de veilige technische uitvoering van uw fixatie.

Wat anderen een te grote flexibiliteit noemen is voor ons dagelijkse kost. We zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen zichzelf moet zijn en dat het de taak is van de instructeur om de situatie te begeleiden.

Eén van onze leerlingen die zelf actief is bij de Federale Politie omschrijft onze trainingen regelmatig als “bangelijk”. We verliezen geen tijd met nutteloze rituelen en/of bewegingen, we trainen realistisch en als dat uw ding is dan kunnen we u enkel de raad geven om 3 gratis proeflessen te boeken (zie menu bovenaan of vul onderstaand formulier in).

Op de koop toe bieden we u een aanzienlijke korting op ons jaarabonnement.

Meer extra’s voor politiemensen: bij de EKMA beschikken we over een nagebouwde autobus en een trainingswoonst met gang, toilet, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en garage (met auto). We kunnen de ruimte verduisteren of net heel fel verlichten en daarnaast kunnen we zowel een stroboscoop als rookmachine activeren. Dit laat ons toe om zeer realistische praktijksimulaties te organiseren. Verder hebben we (replica en rubber) trainingswapens in alle maten en gewichten en beschikken we over allerlei speciaal ontwikkelde gelegenheidswapens.

Meer info: