fbpx

Gemengde KRAV MAGA trainingen en lessen

Onze gemengde groep staat open voor iedereen boven de 18 (sommige trainingen +16) met de juiste instelling.  We leren vermijden, de-escaleren, we leren uit de problemen blijven en geraken, oefenen op ontwapenen en vooral op het juist reageren onder stress.

Je kan ten allen tijde instromen (na gratis proeflessen of initiatieles).

Bij de European Krav Maga Academy leer je jezelf en je naasten verdedigen, leer je omgaan met stress en bouw je aan je zelfvertrouwen in een geselecteerde, leuke groep. 

We bieden 4 intensiteiten:

Themales: theoretisch. Elke week een ander thema. Dit kan gaan van ‘omgaan met toxische personen’ tot ‘detectie van verborgen camera’s’.

Krav Maga easy: rustig bewegen. Ideaal voor mensen met een blessure of beperking. Zeer licht contact. Haalbaar voor iedereen. Je fsieke capaciteiten en leeftijd zijn niet van belang.

Krav Maga training: van redelijk intensief tot intensief. Gemiddeld contact. Begint met een opwarming gevolgd door een aantal functionele oefeningen op pads en kussens, waarna we overgaan naar het thema van de training.

Krav Maga combat: zeer intensief, zwaar lichamelijk contact. Helm, mma handschoenen verplicht (niet mogelijk als eerste proefles). Een opeenvolging van microfights, dat zijn heel korte gevechtjes, vaak vanuit een opgelegde situatie en houding.

De regel is dat niets moet. We verplichten je nooit om een oefening mee te doen die je niet ziet zitten. Je kan ten allen tijde aan de kant gaan staan, even rusten en kijken. 

De nadruk ligt op trainingsveiligheid, jouw progressie en fun!

"Fantastische sfeer met mensen van alle soorten en maten waarmee je niet alleen jezelf elke keer amuseert, maar ondertussen ook nog eens superveel bijleert over hoe je jezelf en anderen kan beschermen. Je conditie wordt aangescherpt, je gezond verstand wordt aangescherpt en de blauwe plekken op het einde van een Krav Maga combat training verdwijnen met de tijd en zijn het allemaal waard!"
Aanbeveling Krav Maga Antwerpen
Sarah Stuer
Arts
“Ik heb het grootste deel van mijn leven verschillende gevechtssporten gevolgd en Krav Maga is de meest echte vorm van zelfverdediging die een persoon kan leren. De opleiding die ik in Krav Maga Antwerpen ontvang bereid me geestelijk en fysisch voor om het even welke uitdaging aan te pakken en onder ogen te zien. Krav Maga is meer dan een zelfverdedigingssysteem, het is een manier van leven. Ik raad jullie ten zeerste aan om een les te proberen en de leuke groep mensen van Krav Maga Antwerpen te leren kennen.
Aanbeveling Krav Maga Antwerpen
Carlo Laeremans
Veiligheidsadviseur
"Ik was op zoek naar een plek waar ik me welkom zou voelen, en waar ik mezelf zowel verbaal als fysiek zou leren verbeteren. Dit alles heb ik gevonden bij de Krav Maga Antwerpen, waar ik zowel girls only, gemengde lessen, afgewisseld met scenariotraining en stevige fysieke trainingen meedoe. Dat alles steeds met veel plezier omdat iedereen die er traint toffe mensen zijn, net zoals de lesgevers(ster). Geen geldingsdrang of druk, alleen maar op een ontspannen manier samen beter worden in wat we leren, en ook veel fun en taarten eten! 😊"
Aanbeveling Krav Maga Antwerpen
Birgit Jochmans
Kassierster
%d bloggers liken dit: