fbpx

Gemengde KRAV MAGA trainingen en lessen

Leer jezelf en je naasten te beschermen met Krav Maga!

Onze gemengde groep staat open voor iedereen boven de 18 (sommige trainingen +16) met de juiste instelling.  We leren vermijden, de-escaleren, we leren uit de problemen blijven en geraken, oefenen op ontwapenen en vooral op het juist reageren onder stress.

Je kan ten allen tijde instromen (na gratis proeflessen of initiatieles).

Bij de European Krav Maga Academy leer je jezelf en je naasten verdedigen, leer je omgaan met stress en bouw je aan je zelfvertrouwen in een geselecteerde, leuke groep. 

We bieden 3 intensiteiten:

Krav Maga essentials: de basis. We bekijken 1 tot 2 technieken. Niet hevig, zeer licht contact. Voor elke leeftijd en ook haalbaar als je niet fit of slecht te been bent. 

Krav Maga essentials scenario: Puur vluchten of de-escaleren. Je doel is om zonder enig fysiek contact weg te geraken. We confronteren je met allerlei vormen van agressie in verschillende situaties. We trainen in een winkel, auto, straat (binnen), bus, dancing… zeer contextueel. Je kan je eigen situaties voorstellen. 

Krav Maga training (+18): van redelijk intensief tot zeer intensief. Gemiddeld contact. Begint met een opwarming gevolgd door een aantal functionele oefeningen op pads en kussens, waarna we overgaan naar het thema van de training. Je kan het vergelijken met de scenariotraining maar dan met fysiek contact. Je zal eerst minstens 4 essentials trainingen moeten volgen voor je kan worden toegelaten tot deze training. Geen proefles mogelijk.

De regel is dat niets moet. We verplichten je nooit om een oefening mee te doen die je niet ziet zitten. Je kan ten allen tijde aan de kant gaan staan, even rusten en kijken. 

De nadruk ligt op trainingsveiligheid, jouw progressie en fun!

"Fantastische sfeer met mensen van alle soorten en maten waarmee je niet alleen jezelf elke keer amuseert, maar ondertussen ook nog eens superveel bijleert over hoe je jezelf en anderen kan beschermen. Je conditie wordt aangescherpt, je gezond verstand wordt aangescherpt en de blauwe plekken op het einde van een Krav Maga combat training verdwijnen met de tijd en zijn het allemaal waard!"
Aanbeveling Krav Maga Antwerpen
Sarah Stuer
Arts
“Ik heb het grootste deel van mijn leven verschillende gevechtssporten gevolgd en Krav Maga is de meest echte vorm van zelfverdediging die een persoon kan leren. De opleiding die ik in Krav Maga Antwerpen ontvang bereid me geestelijk en fysisch voor om het even welke uitdaging aan te pakken en onder ogen te zien. Krav Maga is meer dan een zelfverdedigingssysteem, het is een manier van leven. Ik raad jullie ten zeerste aan om een les te proberen en de leuke groep mensen van Krav Maga Antwerpen te leren kennen.
Aanbeveling Krav Maga Antwerpen
Carlo Laeremans
Veiligheidsadviseur
"Ik was op zoek naar een plek waar ik me welkom zou voelen, en waar ik mezelf zowel verbaal als fysiek zou leren verbeteren. Dit alles heb ik gevonden bij de Krav Maga Antwerpen, waar ik zowel girls only, gemengde lessen, afgewisseld met scenariotraining en stevige fysieke trainingen meedoe. Dat alles steeds met veel plezier omdat iedereen die er traint toffe mensen zijn, net zoals de lesgevers(ster). Geen geldingsdrang of druk, alleen maar op een ontspannen manier samen beter worden in wat we leren, en ook veel fun en taarten eten! 😊"
Aanbeveling Krav Maga Antwerpen
Birgit Jochmans
Kassierster
%d bloggers liken dit: