Gemengde lessen

Onze gemengde groep staat open voor iedereen boven de 18 met de juiste instelling.  We de-escaleren, we leren uit de problemen blijven en geraken, een beetje ontwapenen en vooral juist reageren onder stress.

Je kan ten allen tijde instromen (na gratis proeflessen of initiatieles).

Hier leer je jezelf en je naasten te verdedigen en omgaan met stress en bouw je aan je zelfvertrouwen in een leuke groep.

Je voelt vooruitgang na 5 trainingen en kent de meeste technieken al na 20 trainingen. Na 60 keer trainen heeft Krav Maga nog weinig geheimen. Vanaf dan ga je verfijnen, verbeteren en opde juiste manier leren implementeren.

Voorbeeld lesopbouw

De lessen beginnen met een cardiovasculaire stimulatie en lichte functionele opwarming (geen honderden push-ups of 5Km lopen). Deze opwarming bevat vooral gevechtsbewegingen en zou gemakkelijk door iedereen, zelfs mensen met een mindere conditie te volgen moeten zijn.

Na de opwarming gaan we aan de slag met functionele drills. Het repititief uitvoeren van bijvoorbeeld een aantal slagen.

Daarna volgt meestal een probleemstelling. Wat zijn je opties in een bepaalde situatie?

Met een trainingspartner ga je op zoek naar die opties, we bekijken alle bruikbare opties en trainen er een paar. Deze werkwijze zorgt ervoor dat je heel snel progressie maakt. Je leert van je trainingspartner, door (begeleid) zelf te experimenteren en door de input van de trainer of instructeur.

Omdat we regelmatig van trainingspartner wisselen, sta je bij grotere, kleinere, sterkere, minder sterke, ervaren of minder ervaren mensen… dat heeft het voordeel dat je de opties kan testen.

Gratis proberen?

proeftraining