Conflicthantering

De trainingen gaat door op maandag om 20u15.

U leert respectvol maar duidelijk uw grenzen aan te geven tijdens eenvoudige rollenspelen, u leert niet alleen neen zeggen en agressie de-escaleren maar ook overtuigend communiceren.

Aanpak?

Onze aanpak is praktisch, geen klaslokaaltje met beamer of motivatiespeeches maar effectief omgaan met moeilijke situaties. Onze trainer(s) gaan aan de slag met wat de deelnemers aanreiken. Dat zorgt ervoor dat u verschillende probleemsituaties leert aanpakken.

Deze trainingen zijn ideaal als u wil leren omgaan met moeilijke klanten, bazen, collega’s, siblings en zelfs vreemden. Ook als u zich wil voorbereiden op een jurygesprek (politie) of een mondeling examen kunt u baat hebben bij deze trainingen.

We behandelen lastig, vervelend, bedreigend, dominant en grensoverschrijdend gedrag.

U zult vooral leren door te doen!

De beste manier om assertiever te worden of conflicten te leren oplossen is immers veel oefenen. Bij ons kan dat in een gecontroleerde omgeving en onder begeleiding van ervaren trainers.

Wat zijn deze trainingen niet?

Het zijn geen praatgroepen of therapiesessies, daarvoor moet u naar een praatgroep of een psycholoog. Geen woehaa gedoe, geen machotoestanden. De sessies conflicthantering zijn ook geen fysieke trainingen, daarvoor kunt u naar onze Krav Maga / zelfverdedigingstrainingen.

Hoeveel trainingen heb ik nodig?

We bieden 1 training per week, u komt wanneer het u past. In principe moet u al na 5 trainingen vooruitgang boeken. Elke training is thematisch. Voor thema’s die niet volledig kunnen worden afgewerkt voorzien we een hand-out.

Thema’s

  • Omgaan met doelmatige agressie
  • Omgaan met frustratieagressie
  • Conflicthantering met meerderen
  • Conflicthantering met collega’s
  • Conflicthantering met vreemden
  • Conflicthantering met klanten
  • Conflicthantering met familie
  • Constructief feedback geven en ontvangen

U heeft geen speciale trainingskledij of bescherming nodig.

Kosten

Als u enkel conflicthantering wil volgen bent u best uit met een trainingskaart (beurtenkaart) à €250 voor 25 sessies.

Aanvraag gratis kennismakingstraining