fbpx

Zelfverdediging, Functionele fitness & fun

PROEFLES BOEKEN VOLWASSENEN?

– Je kan 1 gratis proefles volgen (Krav Maga Essentials, Krav Fit,  Functionele Fitness OpsFit Gold, Functionele Fitness OpsFit of K-Tag). We beperken het aantal nieuwelingen tijdens een sessie tot 6. Het kan dus zijn dat je een afwijzing krijgt, zelfs al staan er nog plaatsen open in de boekingssoftware. In de afwijzingsmail staat ook wat je opties zijn. Indien je meerdere proeflessen wil volgen, betaal je €20 per extra sessie.

Opgelet: om de instroom vlotter te laten verlopen, laten we beperkt kandidaten toe. Deze aanpak is nodig om de progressie van onze leden te garanderen. Bij inschrijving moet je eerst minstens een aantal essentials en Krav Fit trainingen volgen voor je aan de gewone Krav Maga (of Combat, Scenario en Skill Labs) trainingen kan deelnemen. 


De eerste 20 à 30 minuten van je proefles train je met een monitor, dat is een soort ‘buddy’ die je bijstaat en extra uitleg geeft. Na je proefles maken we graag even tijd om je vragen te beantwoorden.

PROEFLES BOEKEN JONGEREN VANAF 8 JAAR?

– Jongeren kunnen 1 gratis proefles volgen. We beperken het aantal nieuwelingen tot 2. Het kan dus zijn dat je een afwijzing krijgt,  zelfs al staan er nog plaatsen open in de boekingssoftware. In de afwijzingsmail staat ook wat je opties zijn. Een extra proefles kost €20.

We hanteren de minimumleeftijd strikt, het heeft geen zin om kinderen jonger dan 8 aan te melden.

Krav Maga zelfverdediging is

EKMA Krav Maga Zelfverdediging
Krav Maga Zelfverdediging
volwassenen

Zelfverdediging, Krav Maga in drie intensiteiten: zeer rustig (Essentials), gemiddeld (Training & scenario) en hevig (Combat).

Zelfverdediging voor vrouwen Girls Only Krav Maga
krav maga Zelfverdediging vrouwen +16

Heb je er behoefte aan om enkel met vrouwen te trainen, onder begeleiding van een vrouwelijke instructeur: dit is de oplossing.

Jongerengroep zelfverdediging Krav Maga Antwerpen
Krav maga
Zelfverdediging
jongeren

Sleutelwoorden: vermijden, de-escaleren en een hoop fun. We hebben 3 jongerengroepen, van 8 tem 11, van 12 tem 15 en +16.

Combat
COMBAT TRAINING
FULL CONTACT
MICROFIGHTS

Helm aan, handschoenen aan! Tijdens een Combat Training ervaar je realistische situaties op een veilige manier .

En er is meer

Naast onze zelfbeschermings- producten bieden we ook een aantal leuke en functionele fitness diensten aan zoals het populaire K-Tag, OpsFit en Combat Fit.

Aarzel niet

om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen en boek een gratis kennis- makingstraining
Klik hier
KRAV FIT

Je leert trappen en stoten. Geen onderling contact. Krav Fit is de de meest full body workout voor mannen en vrouwen vanaf 16 jaar!

OpsFit functional training
Functionele fitness

Groepslessen functionele fitness (OpsFit) in 2 intensiteiten: hevig en Easy. Ideaal om je conditie te onderhouden of op te bouwen!

Sportief Mesvechten

K-Tag is vooral fun, je probeert je tegenstander te raken zonder zelf geraakt te worden. K-Tag is ook goed voor je conditie.

En nog meer...

Privélessen, workshops, cursussen. You name it. Eigenlijk teveel om op te sommen!

Aarzel niet

om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen en boek een gratis kennis- makingstraining
Klik hier
Skill Labs - Leer wat je altijd al had willen leren - Lockpicking
SKILL LABS CAFE

Speciale Skills leren zoals Lockpicking, een tourniquet aanleggen of Survival? Bij ons zit je aan het juiste adres.

Personal training Krav Maga Antwerpen
PRIVELES

Gespecialiseerde trainers, coaches en instructeurs staan klaar om jou (en je gezin) te helpen om je doel te bereiken.

Workshop omgaan met gewapende aanvallers Krav Maga Antwerpen
workshops (bedrijven)

Specifieke workshops over de-escalatie, omgaan met lastige klanten, omgaan met een gewapende aanvaller en meer.

Planning

Klik op de afbeelding om een groter formaat te laden…

Meestgestelde vragen

Krav Maga is efficiënte zelfbescherming voor alle leeftijden. Het is een praktische mix van psychologie, anatomie, biomechanica en Close Combat. We leren mensen omgaan met diverse agressie vormen en fysiek geweld. 

Neen. Eerst en vooral is er de absolute minimumleeftijd van 8 jaar. Dan is er nog het lieflijke feit dat we geen hufters / macho’s en mensen met geldingsdrang toelaten. Dat laatste zorgt ervoor dat we een leuke groep hebben waarin je op een veilige manier kan trainen.  

Wanneer het je past. We werken niet met seizoenen, er is doorlopend aanbod. Iets minder in de vakanties maar we blijven open. Je boekt een gratis kennismakingsles of training en als je nadien besluit om in te schrijven kan je ook meteen beginnen. Opgelet, voor je aan een Krav Maga training kan deelnemen, moet je eerst een aantal essentials trainingen hebben gevolgd.

Je moet helemaal niks. We zijn niet het soort school waar iets moet.

Een verstuikte vinger is nooit uit te sluiten maar gezien de nadruk op verantwoord trainen ligt is het risico beperkt. Van bij het ontstaan van de European Krav Maga Academy is er geen enkel ernstig incident geweest. Hier en daar wel een kneuzing en blauwe plek. Voetbal is gevaarlijker.

Dat hangt af van je ‘inzet’ en het aantal aanwezigheden. Na ongeveer 40 lessen zou je de basistechnieken moeten kennen. Nog eens 40 lessen later zou je ze ook moeten kunnen toepassen en zou je voldoende inzicht moeten hebben om een onverwachte stresssituatie de baas te kunnen. Als je consequent 2 keer per week komt trainen duurt het nog geen jaar voor je op een redelijk niveau zit.

Zeker weten, we hebben zelfs een Girls Only training op dinsdagavond. Tijdens die trainingen worden vrouwspecifieke problemen behandeld. Vooral vrouwen die iets hebben meegemaakt hebben hier baat bij. Vrouwen trainen verder ook gewoon mee met de andere trainingen.

Voor antwoorden op andere prangende vragen: contacteer ons.

Pro instructeurs

Je verdient een professionele begeleiding door ervaren instructeurs die een passie hebben voor hun job. Die job is: jou laten groeien.

voor iedereen

Van 8 tot 88, graatmager tot goed gezet, superfit tot helemaal niet fit, onbeperkt tot beperkt, zeer wit tot donkerbruin...

GESELECTEERDE GROEP

Zalig, zo'n leuke groep. Niemand heeft iets te bewijzen, geen roddels, geen flauwekul... en dat willen we zo houden.

Uitgebreid aanbod

6 dagen op 7 mogelijkheid tot trainen, zowel 's ochtends als 's avonds. Van Krav Maga tot functionele fitness.