Druk druk druk

Maar we klagen niet, integendeel. De afgelopen weken waren druk maar gezellig. Een initiatie, een Crash Course, een Level 3 examen en een workshop voor de gemotiveerde leerlingen veiligheidsberoepen van Sint Godelieve (zie foto). Dit naast de dagelijkse trainingen en de vele privélessen.

img_4380

Op de koop toe kregen we weer een hoop proefles aanvragen binnen en schreven zich een pak nieuwe, leuke mensen in.

De komende weken zijn niet veel kalmer. De bedrijfstrainingen lopen als een trein. Zo verzorgen we op 25/2 en 12 maart een workshop zelfverdediging voor 18 dames van These Days, een multidisciplinair communicatie agentschap.

Als je ook eens kennis wil maken met Krav Maga zelfverdediging dan kan je een gratis proefles boeken of inschrijven voor de initiatie van 18 maart.  Interesse om iets leuk te doen met je team, check dit?