Assertiviteitstrainingen

tunnel2

U vindt het moeilijk om voor uzelf op te komen?

Vanaf september 2016 starten we met assertiviteitstrainingen op maandag en vrijdag. U leert respectvol maar duidelijk uw grenzen aan te geven tijdens eenvoudige rollenspelen, u leert neen zeggen en agressie de-escaleren.

Aanpak?

Onze aanpak is praktisch, geen klaslokaaltje met beamer of motivatiespeeches maar effectief omgaan met moeilijke situaties. Onze trainer(s) gaan aan de slag met wat de deelnemers aanreiken. Dat zorgt ervoor dat u verschillende probleemsituaties leert aanpakken.

Deze trainingen zijn ideaal als u wil leren omgaan met moeilijke klanten, bazen, collega’s, siblings en zelfs vreemden. We behandelen lastig, vervelend, bedreigend, dominant en grensoverschrijdend gedrag.

U zult vooral leren door te doen!

De beste manier om assertiever te worden is immers veel oefenen. Bij ons kan dat in een gecontroleerde omgeving en onder begeleiding van ervaren trainers.

Wat zijn de assertiviteitstrainingen niet?

Het zijn geen praatgroepen of therapiesessies, daarvoor moet u naar een praatgroep of een psycholoog. Geen woehaa gedoe, geen machotoestanden. Assertiviteitstrainingen zijn ook geen gevechtstrainingen, daarvoor kunt u naar onze Krav Maga / zelfverdedigingstrainingen.

Hoeveel trainingen heb ik nodig?

We bieden 2 trainingen per week, u komt wanneer het u past. Op 45 trainingsweken kunt u dus deelnemen aan 90 trainingen. In principe moet u al na 5 trainingen vooruitgang boeken. Elke training is thematisch. Voor thema’s die niet volledig kunnen worden afgewerkt voorzien we een hand-out.

Thema’s

  • Omgaan met doelmatige agressie
  • Omgaan met frustratieagressie
  • Conflicthantering met meerderen
  • Conflicthantering met collega’s
  • Conflicthantering met vreemden
  • Conflicthantering met klanten
  • Conflicthantering met familie
  • Contructief feedback geven en ontvangen

Kostprijs

Jaarabonnement: 350€ inclusief BTW.

U heeft geen speciale trainingskledij of bescherming nodig.

Aanvraag gratis kennismakingstraining