EKMA en Rally?

We zouden hier allerlei verhaaltjes kunnen ophangen over de relatie tussen de rallysport en zelfverdediging. Iets over preventie ofzo… maar wees gerust, we doen het niet. Dit is niet meer dan een beetje steun geven aan iemand die z’n hart en ziel steekt in zijn Opel Kadet. Iemand die samen met zijn co-piloot Benjamin voor de fun meedoet aan zogenaamde Regularity. “Onze” Willy.

De Regularity is een autosport-tak apart. De deelnemers moeten een traject (de zogenaamde RT) volgen aan een vooraf bepaalde snelheid. Dat traject is wel een afgesloten parcours en in de overgrote meerderheid van de gevallen vormt de Regularity een nevenwedstrijd bij een rally.

Willy en Benjamin namen dit jaar deel aan de Rally van Haspengouw. Er staan nog een paar rally’s op de agenda. Telkens met de Kadet, telkens met ons logo en daar zijn we best trots op.

rally2