De EKMA steekt een tandje bij!

Maandag 10 augustus starten de werken aan onze nieuwe trainingsruimte. Muurtje afbreken, proper vloertje leggen, lampjes hangen, kleedhokjes maken… We krijgen er maar liefst 230m² bij. De nieuwe polyvalente zaal wordt de vaste OpsFit ruimte maar zal ook gebruikt worden voor Krav Maga groepslessen en workshops. Onze huidige trainingsruimte krijgt een laagje verf en we vervangen de verlichting door LED lampen. De oude OpsFit ruimte krijgt een nieuwe bestemming.

Vanaf september kan je al vanaf 7u00 terecht voor je OpsFit training! We breiden ook het aantal Krav Maga groepstrainingen, Krav Maga kidslessen en OpsFit lessen uit.

Om tegemoet te komen aan de vraag gaan we naast het huidige combinatieabonnement (onbeperkt Krav Maga / OpsFit) ook een ‘OpsFit Club’ abonnement aanbieden. Met dat OpsFit Club abonnement kan je dan vrij trainen en aan de OpsFit groepslessen deelnemen. Het OpsFit Club abonnement is vooral voor mensen die geen Krav Maga willen volgen.

Zodra de nieuwe ruimte is afgewerkt en alles een beetje op z’n plaats staat nemen we de oude OpsFit ruimte onder handen. We maken er een anti-carjacking en anti-homejacking trainingsruimte van. Met andere woorden, een garage met auto en woonst met leefruimte, slaapkamer, keuken en badkamer voor hyper realistische praktijksimulaties.

Stay tuned!