Wat hebben we u te bieden in 2015?

De European Krav Maga Academy blijft innoveren, we blijven werken aan de kwaliteit van onze diensten. We bieden nu al een hoop Krav Maga lessen, in 2015 komen er nog meer bij. Op de koop toe gaan we het brede aanbod dat we hebben stroomlijnen zodat u een maximum rendement krijgt. Dit zonder aan de uren te peuteren.

Het level 1 examen valt weg, we gaan uw progressie meten en zodra u voldoet aan de vereiste standaarden krijgt u een level 1. Het behalen van dit eerste niveau hangt dan niet meer af van een momentopname. Als we tijdens de “metingen” iets vaststellen dat we kunnen verhelpen dan gaan we aanbevelingen doen. Bijvoorbeeld u naar specifieke lessen of trainingen sturen. Op zich deden we dat al maar vanaf 2015 zal dat systematisch gebeuren.

Verder gaan we ook meer workshops en seminars aanbieden. Door het wegvallen van de level 1 examens komen er 6 weekends vrij die we gaan benutten.

Er komen ook nieuwe tarieven voor OpsFit Parcours (vrije toegang zonder begeleiding op vastgestelde dagen en uren): leerlingen met een abonnement bij EKMA BE en NL betalen jaarlijks €35,- extra, leerlingen met een lessenkaart betalen jaarlijks €50,- KMSDF leden (ECKMF, KMT) betalen jaarlijks €75,- en mensen zonder KMSDF lidmaatschap €125,- Voor die laatste categorie is er wel de verplichting om eerst een OpsFit les mee te doen (inschrijven via proeflesaanvraag).