Zelfverdediging! Gratis proberen?

Bij ons moet je niet meteen je handtekening onder een ingewikkeld contract te zetten. Je komt een paar proeflessen doen en als het klikt en je wil aan de slag dan koop je een lessenkaart of abonnement en de toebehoren. Meer is het niet. We houden niet van moeilijke toestanden en ingewikkelde verplichtingen.

Je bent niet verplicht om 2 keer per week te komen, 1 keer om de 10 dagen of 6 keer per week? Allemaal prima. We bieden een hoop lessen (rustig) en trainingen (hevig), jij kiest. Je komt wanneer het je past.

We houden ook niet van allerlei rituelen en haantjesgedrag. We zijn allemaal (redelijk) normale mensen die aan Krav Maga doen om ons te leren verdedigen of aan OpsFit doen om fitter te worden. Niemand heeft of hoeft iets te bewijzen en iedereen is gelijk. Van student tot advocaat, we komen allemaal door dezelfde deur…

Bij de European Krav Maga Academy is het leven simpel. Je komt om je te leren verdedigen en/of om fitter te worden op jouw tempo en onder begeleiding van goed opgeleide trainers en instructeurs. Voor en na de les of training bieden we je een gratis water, thee of koffie aan in onze cafetaria. Je kan er een praatje slaan met de andere EKMAers en als je liever je mail checkt of een leuk berichtje post op Facebook: kan ook. We hebben gratis WiFi.

Interesse? Boek nu nog een aantal gratis proeflessen via http://europeankravmagaacademy.be/proefles.html Je kan tijdelijk een ganse week gratis komen!

Kosten inschrijving na gratis proefweek.

Bezoekers en toeschouwers laten we niet toe zodat je rustig en zonder bekeken te worden de les of training kan volgen.