Zelfverdediging voor kinderen tussen 7 en 10

kidsVanaf oktober begint onze kidsgroep zelfverdediging voor 7 tot 10 jarigen te Antwerpen. De lessen/trainingen zijn op woensdag van 16u15 tot 17u15 en op zaterdag van 11 tot 12u30. De nadruk ligt op herkennen, vermijden en ontsnappen uit moeilijke situaties. Door rollenspel leren de kinderen grenzen stellen, duidelijk communiceren, zelfzeker gedrag, omgaan met groepsdruk en veel meer. Het spreekt voor zich dat we dit alles binnen een fysiek kader plaatsen maar dit zonder van uw kind(eren) mini rambo(‘s) te maken. De trainingen/lessen worden gegeven door Nathalie die na haar opleiding sport aan St. Eduardus toegepaste psychologie studeerde aan Thomas More. Samen met Carl Adams, lector orthopedagogiek aan de AP hogeschool ontwikkelt ze voor de KMSDF de richting zelfverdediging kinderen. Meer info http://kravmaga-antwerpen.com/zelfverdediging-kinderen/