Veranderingen vanaf 1 september 2014

Planning

Vanaf nu werken we niet meer met het oude planning systeem. Er is een vaste weekplanning (zie documenten, rechterkolom – Planning ), de inhoud van de lessen maken we wekelijks bekend onder de vorm van thema’s. Er komt 1 thema per dag.

We voorzien een vermindering van het aantal sessies tijdens vakanties (herfst, krokus, pasen, eindejaar, zomer). Op officiële feestdagen is er meestal een aangepaste regeling. Eventuele dagen waarop er geen lessen zijn worden aangekondigd op deze site en in de privégroep op Facebook.

Er is een ontwaarding van de lessenkaart voor elke sessie. Leerlingen met een abonnement kunnen onbeperkt trainen of les volgen.

De lege gele blokken op maandag en woensdag worden vanaf oktober ingevuld met kidslessen.

Extra lesmomenten

We zitten nu op 20 lesmomenten per week + de mogelijkheid om op 4 dagen een ganse dag en op andere dag gedurende een paar uur gebruik te maken van de OpsFit ruimte! De intensiteiten zijn zo ingepland dat je meerdere lessen kan combineren met OpsFit zodat je in theorie een ganse dag kan trainen.

Extra ruimte

We hebben onze cafetaria iets groter gemaakt en er is een dameskleedkamer bijgekomen. De herenkleedkamer telt nu 100 kapstokken… 

Meer trainers en instructeurs

Om het aanbod zo gevarieerd mogelijk te maken schakelen we vanaf nu ook meer mensen in. Het EKMA team bestaat nu uit maar liefst 9 gemotiveerde trainers en instructeurs met elk hun vast trainings- of lesmoment. 

WiFi

Vanaf 10 september bieden we zowel in de OpsFit ruimte als in de cafetaria gratis WiFi.

Intensiteiten

Krav Maga les = altijd rustig, maximum licht contact.

Krav Maga TR = training, diverse intensiteiten maar meestal opbouwend naar hevig of hevig. Licht tot middelmatig contact.

Krav Maga CP = Combatief Parcours, hevig, geen contact (stoten en trappen op kussens en pads).

CCT = Commando Combat Training, minirollenspel, beoordeling diverse aandachtspunten, altijd contact, eigen helm, mma handschoenen, scheenbescherming, standaard bescherming en CCT boekje verplicht.

OpsFit les = Functionele fitness, hevig, geen contact.

OpsFit P = Opsfit parcours, geen begeleiding, eigen tempo, geen contact. Enkel na volgen workshop.

Kids = intensiteit op maat van de groep, enkel contact met afdoende bescherming.

Proeflessen

Vanaf nu bieden we een proefweek (7 dagen) ipv 2 proeflessen. Je kan dus een ganse week bijna onbeperkt komen trainen en dan beslissen. Dat wil zeggen dat je kunt kiezen uit 18 sessies met als beperking dat je maar 1 sessie per avond kan volgen. Dat wil ook zeggen dat je de kans krijgt om de trainers, instructeurs en de groep te leren kennen voor je een verbintenis aangaat.

Gedurende die proefweek kan niet meetrainen in een CCT sessie en kan je geen gebruik maken van de OpsFit ruimte (OpsFit P). We behouden ons uiteraard het recht voor om de uitnodiging in te trekken indien we van mening zijn dat je niet in de groep past. Het inschrijven via het proeflesformulier op www.uw-veiligheid.be blijft verplicht. 

Binnenkort passen we de teksten op de website aan zodat ze conform zijn aan bovenstaande.