Meer ruimte @ EKMA Antwerpen

Sinds een paar dagen beschikken we over extra trainingsruimte op de Berchemlei. ’s Avonds zal de ruimte dienst doen voor de extra lessen die we plannen. Maar er is meer: binnenkort kan je als EKMA leerling 4 dagen per week (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag) de ganse dag terecht. De extra plaats zal namelijk ook worden ingericht als OpsFit Parcours waar je van 10u ’s morgens tot het begin van de avondles aan je conditie, balans, kracht of snelheid kan werken.

Er komen touwen, ladders, TRX trainers, optrekstangen, bokszak, slamballs, logs, pull sleds, een traktorband, Kettlebells, balance boards, een traversée (horizontale klimmuur) enz. Kortom, alles wat je nodig hebt om je helemaal uit te leven.

Per week voorzien we 2 vastgestelde omlopen, per maand komt er een OpsFit Challenge maar je kan ook op eigen houtje aan de slag.

Je kan dus op maandag de ochtendles volgen en daarna een uurtje of langer OpsFitten of op dinsdag iets vroeger komen om voor de les een half uur het beste van jezelf te geven. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Als je er een beetje inventief mee omspringt kan je zo zelfs de files vermijden. En als je eens een dagje teveel energie hebt kom je gewoon een ganse dag trainen en les volgen.

De prijs voor deze extra service? Zero Euro. Als je een abonnement hebt kom je zo vaak als je wil, met een lessenkaart ben je voor en/of na je les welkom.

logo