Tijd voor een gratis proefles?

Trek jij je stoute schoenen aan? Als je deel wil uitmaken van een gezellige bende dan moet je dat zeker doen. Ok, je komt in de eerste plaats om jezelf te leren verdedigen maar geef toe, als je bij een groepje mislukte Rambo’s terecht komt dan is de fun er snel af.

We bieden je twee gratis proeflessen om kennis te maken met Krav Maga, de “bende” en de instructeurs. Als je dan beslist dat het niks voor jou is: geen probleem!

Er zijn een paar zaken die je moet weten voor je bij ons komt aankloppen:

We leggen de nadruk op progressie en veiligheid. Dat wil zeggen dat we willen dat je vooruit gaat maar dat we rekening houden met fysieke beperkingen. Langs de ene kant beweren dat Krav Maga iets is wat iedereen kan leren en dan de meest gekke acrobatische bewegingen verlangen is… dom. Je komt, doet wat je kunt en wij sturen bij waar nodig. Als er oefeningen zijn waar je niet wenst aan deel te nemen dan ga je aan de kant staan. De EKMA is geen strafkamp.

We hebben ook geen bizarre toegangsrituelen, je traint en volgt les in alle rust. Meer nog, je kiest zelf de intensiteit van de lessen waaraan je wenst deel te nemen. Op onze planning vermelden we wat je mag verwachten.

In al de jaren dat we met Krav Maga bezig zijn is er nog nooit een proeflesser gekwetst. Zelfs geen blauw oog! Klinkt dat zwakjes? Wel, laat het me zo stellen: we bouwen de druk op. En net omdat iedereen dezelfde weg heeft moeten afleggen worden beginnelingen een beetje ontzien en geholpen. Eens je zelf te kennen geeft dat het wat ruiger mag dan kunnen de remmen los. Maar altijd onder het toeziend oog van een instructeur die het “gevecht” stil legt zodra er iemand de overhand heeft.

We krijgen trouwens wel eens de vraag of we echt contact maken. Ja, het lijkt me absurd om naast iemand te leren slaan… Maar nogmaals: er heeft nog NOOIT iemand een ernstig letsel opgelopen tijdens een proefles. En als het je kan geruststellen: ook niet tijdens een training of andere les.

Klik hier, vul het formulier in en we contacteren je zo snel als mogelijk om één van de gevraagde datums te bevestigen.

Tot binnenkort!