Beach Event

UPDATE: Bekijk nu het verslag met foto’s van het Beach Event 2012 op http://kravmagazeeland.wordpress.com/

De European Krav Maga Academy maakt zich klaar voor hét event van het jaar. Verschillende uitdagingen, animatie voor de kids, een super sfeer en allerlei gratis “goodies” voor de deelnemers. Kortom, 5 uur fun onder begeleiding van 8 gemotiveerde instructeurs en monitoren.

De deelnemers weten niet waar ze zich aan mogen verwachten, af en toe kreeg ik al een ongeruste ziel aan de lijn. “Kan ik dat wel aan?”, mijn antwoord was altijd “het komt wel goed”… Maar komt het ook goed? Ik geef toe, de flyer was een beetje misleidend. Een strandparasol? Gelukkig kennen de meesten me al een beetje. Het komt goed maar het zal werken worden. De uitdagingen zijn absoluut haalbaar en vergeet niet dat FUN de belangrijkste factor is.

Een kleine tip van de sluier? Ok, Eéntje: we stellen 5 teams samen bestaande uit leerlingen van verschillende vestigingen. Voor één keer houden we wel een wedstrijd…

Op dit moment zijn er zo’n 100 deelnemers ingeschreven, dus wees gerust, we gaan er een lap opgeven! De afwezigen krijgen maandag een leuke fotoreportage. En ja, ze hebben ongelijk…