Leer jezelf verdedigen

We maken het niet moeilijker dan het is… kennis van het potentiëel gevaar, een concept gebaseerd op wetenschappelijke feiten en een beperkte set van werkende technieken. Geen ingewikkelde bewegingen of supermanstunts maar natuurlijke bewegingen die door iedereen kunnen worden uitgevoerd.

De EKMA legt de nadruk op progressie. De EKMA is een school waar u iets komt leren. Onze aanpak is ‘franjeloos’. We hebben geen 15 niveaus, we hebben er 3:

1) u begrijpt het

2) u begrijpt het goed

3) u begrijpt het zeer goed

De EKMA werkt met professionele instructeurs, instructeurs die zelfverdediging zeer ernstig nemen.

We trainen in een eigen ruimte. Dat wil zeggen dat we niet stipt moeten stoppen en een eventuele uitleg moeten onderbreken omdat we plaats moeten maken voor een andere groep. Dat wil ook zeggen dat we het aantal lesmomenten naar believen (of noodzaak) kunnen uitbreiden. We trainen nu al 6 dagen op 7 en op dinsdag en donderdag trainen we zelfs 2 keer. Binnenkort gaan we ook op zondagmorgen trainen.

Gezien we nu al 6 dagen op 7 trainen zal er altijd wel een moment zijn waarop u kunt komen.

We selecteren onze leerlingen: we laten enkel normale mensen binnen. Zeveraars, gespuis, macho’s en would-be gangsters komen er niet in. Bij ons traint u met verstandige, leuke mensen.

Interesse? We bieden 2 gratis proeflessen, maar leest u eerst dit eens: http://kravmaga-antwerpen.com/mixed-groep-krav-maga/gratis-proeflessen/