Wanneer het u past!

Kwaliteit én flexibiliteit zijn de sleutelwoorden bij de European Krav Maga Academy. Daarom breiden we ons trainingsaanbod nog maar eens uit. Op dit moment bieden we al trainingen op maandagavond, dinsdagmorgen, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagmorgen, vanaf donderdag 28 april doen we er nog een schepje bovenop, dit alles op 1 locatie!

Vergeet u niet dat we ook nog trainingen aanbieden in Sint Niklaas, Halle, Bassilly, Emden, Groningen en dat we nu al een aantal instructeurs klaarstomen om u in de toekomst nog meer locaties te kunnen aanbieden!

Vanaf 28 april openen we op donderdag de deur om 9u45 en bieden we om 10 uur een semi-privéles van een half uur gevolgd door een (begeleide) vrije training tot 12u. Als deze formule succesvol blijkt dan breiden we uit naar 2 semi privélessen en sluiten we de deur pas om 14u.

Om deel te kunnen nemen aan de semi-privéles dient u zich vooraf in te schrijven. We laten namelijk maximum 4 deelnemers toe per sessie. De inhoud van de privéles is bespreekbaar. 

Op het aantal deelnemers aan de vrije training staat geen limiet. De mensen die niet aan de privéles deelnemen kunnen gebruik maken van het aanwezige trainingsmateriaal.

In functie van het succes van de vrije training beslissen we over de aankoop van een pak nieuw trainingsmateriaal zoals gewichten, TRX, …