Gratis proeven?

Het kan nog steeds! Stuur ons uw gegevens (naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, motivatie en vechtsportervaring) en een aantal datums waarop het u zou passen en we nodigen u uit voor een eerste gratis proefles. Als het u en ons bevalt dan krijgt u er een tweede. Voor niks.

Het is pas na het volgen van 2 proeflessen dat u kunt inschrijven. Zo leert u ons kennen… en wij u.

Enkele voordelen van onze school: verschillende locaties (Antwerpen, St. Niklaas, Halle, Herne, Groningen, Lelystad, Emden), eigen trainingcentrum met veel trainingsmogelijkheden, strenge selectie, leuke en gemoedelijke sfeer, professionele en individuele begeleiding…

In Antwerpen trainen we op maandagavond, dinsdagmorgen, dinsdagavond, woensdagavond (vanaf 23/3), donderdagmorgen (vanaf midden april), donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagmorgen! Zodra de groepen te groot worden lassen we extra lesmomenten in.

Contacteer ons nu op kravmaga@scarlet.be