Goede voornemens

Voor we het over uw voornemens hebben misschien eerst iets over die van ons? 2011 wordt het jaar van de uitbreiding. Meer leden, meer clubs, meer aanbod… Binnenkort verwelkomen we een aantal nieuwe instructeurs en samen zijn we, als krachtig team vastbesloten om Krav Maga definitief op de kaart te zetten.

Om u een beetje te helpen bij het kiezen uit de stapel goede voornemens zet ik graag twee interessante cursussen op een rijtje:

W!N, zelfverdediging voor vrouwen UPDATE 12 01 2011: VOLZET

Deze vooral theoretische cursus start op zaterdag 15 januari, er zijn nog maar 2 plaatsen beschikbaar!

Workshop Krav Maga maart 2011 UPDATE 08 02 2011: VOLZET

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart organiseren we een workshop Krav Maga voor mensen die nog nooit aan vechtsport of zelfverdediging hebben gedaan. Op 10 uur leren we u de principes, concepten en (basis)technieken van het meest effectieve zelfverdedigingsysteem met de nadruk op anti homejacking en anti carjacking.

Begin februari maken we trouwens ons cursusaanbod 2011 kenbaar. We plannen onder andere Anti Homejacking workshops, Anti Carjacking workshops, initialitelessen en diverse seminars.

Be Safe!

Luc