2 daagse intensieve cursus Krav Maga voor beginners

UPDATE 29 06 2010: VOLZET!

Op 7 en 8 augustus is er een 2 daagse intensieve cursus Krav Maga voor beginners te Antwerpen. We beginnen om 10 uur en stoppen omstreeks 17u, tussendoor is er een pauze voorzien.  De cursus is toegankelijk voor iedereen met een redelijke fysiek tussen de 18 en 50. Er is geen vechtsportervaring vereist.

In het eerste deel van de cursus bespreken we de concepten van het staan, de-escaleren, afweren en uitvoeren van een tegenaanval, nadien bekijken we de technieken. Zodra de technieken gekend zijn gaan we over tot het intrainen van de belangrijkste technieken (ontsnappen uit een wurging, ontwijken van trappen en stoten, ontwijken van een mesaanval…). Op dag 2 gieten we alles in scenario’s en toetsen we theorie aan praktijk.

De cursus gaat door te Deurne en Borgerhout bij Antwerpen.

Kostprijs:  159€ pp. verzekering inbegrepen.

Inschrijven:  mail kravmaga@scarlet.be voor 10 juli

UPDATE 29 06 2010: VOLZET!